Buitengewoon lekker

De unieke smaak en kwaliteit van het Hoevenaer varkensvlees is vooral te danken aan de keuze van de boer voor het Duroc ras. Smaakvol kwalitatief goed voer draagt hieraan bij. Het vlees van het Duroc varken heeft een mooie gemarmerde structuur wat zorgt voor heerlijk, mals en smaakvol vlees. Een jarenlange zoektocht naar de beste kruising heeft geresulteerd in het Hoevenaer Duroc varken!

Dit mooie vlees verdient dan ook de beste slagers en het juiste vakmanschap om de lekkerste, ambachtelijke vleeswaren te maken. Onze slagers hebben speciaal voor de retail de Hoevenaer Duroc vleeswaren ontwikkeld. Ze werken met het hele varken en voegen de fijnste kruiden en specerijen toe. De vleeswaren krijgen de tijd om te rijpen en worden zonder kunstmatige geur- en smaakstoffen gemaakt en zijn stuk voor stuk onderscheidend in smaak en textuur. Ontdek de Buitengewoon Lekkere smaak van de vleeswaren van Hoevenaer!

Het Duroc varken heeft zijn plekje verdiend in de culinaire wereld. Ontdekt door BBQ teams en top koks die kiezen voor de beste kwaliteit en een goed verhaal van de boer.

De slagers die de receptuur bedachten van de Hoevenaer vleeswaren zijn ook op vakwedstrijden al in de prijzen gevallen.