Over ons

Familie Rooijakkers
In de Brabantse Peel staan de boerderijen van Maarten en John Rooijakkers. De stallen van onze boeren voldoen aan de voorwaarden van 1 ster Beter Leven. Daarnaast hebben we diverse extra eisen gesteld die zijn vastgelegd in ons eigen handboek. Onze boeren zijn gepassioneerd in hun vak en zoeken balans tussen de diverse duurzaamheidsaspecten voor mens, dier én milieu.

Familie Kuijpers
Kuijpers Farmers is een transparant gesloten gezinsbedrijf met 320 zeugen en 2000 vleesvarkens. Het bedrijf ligt in Deurne. Henk Kuijpers is de fulltime varkenshouder van Kuijpers Farmers. Hij is geboren in 1961 en is opgegroeid in Deurne op het gemengde bedrijf van zijn ouders. De ervaring en expertise zijn in de loop der jaren versterkt.

Op de locatie Walsbergseweg 38 / Voorsteweg is een geweldige mooie weide / picknick en ontspannings plek gecreëerd door Henk Kuijpers en Horry Gouvernante. Hier lopen verschillende boerderij dieren rond, enkele varkens uit de stal en kune kune varkens, brahma kippen, Herfords koeien en een Irisch cob. Dit vormt een mooi plaatje.

Benieuwd naar de manier waarop Henk en Horry hun varkens houden? Neem een kijkje op de website www.hetspekrijt.nl of kom langs op de Walsberg.

Hoevenaer is buitengewoon lekker vlees van Nederlandse herkomst, traceerbaar tot aan de boer die de beste zorg inzet voor dier en omgeving.

Buitengewoon Lekker
Hoevenaer Duroc varkensvlees is bijzonder smaakvol door de gemarmerde structuur van het vlees. Hoevenaer is heerlijk mals, sappig vlees en bovendien van nature rijk aan eiwitten. Je ziet én proeft het verschil!

Nederlandse Herkomst
De Hoevenaer Duroc varkens leven op onze boerderijen in de Brabantse Peel. Je bent hier 24/7 welkom om een kijkje te komen nemen in één van onze stallen om onze varkens vanuit de ‘skybox’ te bewonderen. We vertellen graag ons verhaal!

De Beste Zorg
Onze boeren weten wat er speelt in de wereld en nemen verantwoording. Ze zorgen voor het welzijn van de varkens en hebben volop aandacht voor het behoud van de natuurlijke omgeving.

Hoevenaer communiceert eerlijk over alles wat met onze varkens te maken heeft. Wij hebben transparantie hoog in het vaandel staan. Daarom is iedereen bij ons welkom om een kijkje te komen nemen in onze stallen. In de ‘skybox’ kun je onze varkens bewonderen. Je bekijkt de varkens achter glas omdat wij de gezondheid van onze varkens hoog willen houden. Op diverse borden leggen wij uit hoe de varkens leven en wat er zoal bij het houden van varkens komt kijken. Kom je de boer tegen dan kun je je vragen uiteraard aan hem stellen of je neemt contact met ons op!

Wij werken samen met Natuur&Milieu om tot verdere verduurzaming van onze boerderijen te komen.

Familie Kuijpers
In het groene landschap van de Peel aan de Walsbergseweg ligt het Spekrijt. Het Spekrijt is de varkensboerderij van Henk Kuijpers en is gelegen aan de rand van Deurne. Samen met Horry Gouvernante zorgt hij voor de 350 zeugen en de 4.900 biggen die jaarlijks bij hen opgroeien tot vleesvarkens. Henk en Horry zijn trots op hun dieren. Dat mag gezien en geproefd worden. Benieuwd naar de manier waarop Henk en Horry hun varkens houden? Neem een kijkje op de website www.hetspekrijt.nl of kom langs op de Walsberg.

Hoevenaer is buitengewoon lekker vlees van Nederlandse herkomst, traceerbaar tot aan de boer die de beste zorg inzet voor dier en omgeving.