Hoevenaer gegrilde procureur

Onze gegrilde procureur is gemaakt van het meest malse deel van de nek van het Hoevenaer Duroc varken. Zacht gemarmerd, gegrild van buiten en mals van binnen.
• Procureur uit de grill.
• Vleeswaren met 1-ster Beter Leven Keurmerk
• Zonder toevoeging van kunstmatige geur- en smaakstoffen.

Herkomst en zorg. Deze vleeswaren worden gemaakt van het Hoevenaer Duroc varken. Hoevenaer boeren besteden extra aandacht aan het welzijn van deze nieuwsgierige dieren. De varkens hebben meer ruimte, meer daglicht en zelfs speeltjes. Ook worden de varkens in groepen bij elkaar gehouden en krijgen ze elke dag een handje stro van de boer, dit is goed voor het contact tussen het varken en de verzorger. Alles vanuit de overtuiging dat de beste zorg leidt tot een lekkerder product.

Smaken komen tot leven. Waar de Hoevenaer boer elke dag zorgt voor het lekkerste stukje vlees, zo zorgt de slager voor de lekkerste vleeswaren. Het Hoevenaer Duroc varken heeft mooi gemarmerd vlees met een volle smaak en malse structuur. Onze slagers maken de smaak nog mooier met het juiste vakmanschap. Ze selecteren de beste delen, fijnste ingrediënten, geven de vleeswaren de tijd en werken zonder kunstmatige geur- en smaakstoffen.

De Hoevenaer Duroc vleeswaren hebben ieder een eigen onderscheidende smaak en zijn speciaal voor de retail ontwikkeld.